maanantai 23. tammikuuta 2017

Mansikkakakkuja


Mansikkakakut ovat suosittuja läpi vuoden. Onneksi nykyisin tuoreita marjoja on saatavilla kaikkina vuoden aikoina. Ulkomaiset mansikat eivät tietenkään vedä vertoja suomalaisille, mutta keskellä talvea niihin on tyydyttävä. Tämä laktoositon vaniljalla maustettu mansikka-kermakakku valmistui juuri ennen joulua ja on mitoitettu kolmellekymmenelle hengelle. Kakku sai koristeiksi mansikoita ja rosmariinia.


Tähän kahdenkymmenen hengen kakkuun kaivattiin hieman vaihtelua perinteiseen mansikkakermakakkuun. Kakun sisältä löytyy mansikkahilloa sekä suolakinuskimoussea mansikkasuklaan paloilla. Koristelussa on mansikoita, pistaasipähkinöitä ja suolakinuskivalumia. 


Tämä mansikka-kermakakku on tehty hyvin perinteiseen makuun. Kahdenkymmenen hengen kakku on laktoositon sekä gluteeniton.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti