Tilausohjeet

Tilaaminen:
Kakkuja voit tilata ja kysellä sähköpostitse: kakkuvaltakunta@gmail.com tai puhelimitse 0407768631.

Yksilöllisesti suunniteltujen kakkujen ja koristeiden tekeminen vie aikaa, joten kakut kannattaa varata heti, kun juhlapäivä on tiedossa. Teen kakut alusta loppuun asti itse, joten pystyn ottamaan vastaan vain rajallisen määrän tilauksia samalle päivälle. Alustavaan tilaukseen tarvitsen päivämäärän ja arvion vierasmäärästä sekä kakku- tai leivostoiveet, joita voi tarkentaa juhlien lähestyessä. Autan mielelläni tarjoiluiden suunnittelussa ja makutoiveissa.

Kakkuja voi tottakai kysellä myös lyhyillä toimitusajoilla

Maksu:
Kakuistani saat laskun joko sähköpostiin tai kakun mukaan. Käteismaksu sovittaessa tasarahalla. Hintoihin sisältyy alv: 14%. Kakkujen lopullisen hinnan saat tilausta tehdessä. Isommista tilauksista otan varausmaksun 100e, joka hyvitetään loppulaskussa.

Kakkujen toimitus/nouto:
Kakut haetaan Askolan Monninkylästä sovittuna ajankohtana. Isommissa tilauksissa voin toimittaa kakut juhlapaikalle, kuljetuksen kannalta järkevän etäisyyden päähän (noin 100 km). Pienempien tilausten yhteydessä toimitus kilometrikorvausta vastaan. Kakut on tehty pahvisille kakkulautasille, joilla kakut voi siirtää helposti tarjolle. Ne pakataan tukeviin kakkulaatikoihin. Ajomatkan ajaksi kakut kannattaa laittaa takaluukkuun, mahdollisimman tasaiselle alustalle. Hakiessa asiakas vastaa itse kakkujen kuljetuksesta. Kakut ovat suunniteltu ja valmistettu siten, että ne kestävät helposti normaalin kuljetuksen.

Peruutukset:
Ymmärrän, että toisinaan suunnitelmat muuttuvat ja tilauksia on peruttava. Hoidathan tilauksen perumisen heti, kun tiedät mahdollisista muutoksista. 
Ilman peruutusta hakematta jätetyt kakut laskutan asiakkaalta. Isommista tilauksista otettua varausmaksua ei palauteta, koska tällöin päivää on pidetty varattuna, eikä muita tilauksia kyseiselle päivälle ole voitu ottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti