Kakkujen takana

Tässä pieni esittely itsestäni:

Tavallisesti viihdyn paremmin kameran takana kakkuja kuvaamassa kuin sen kummemmin kuvattavana.

Olen reilu kolmekymppinen vaimo ja kahden tyttären äiti (6v. ja 7v.). Koulutuksen omaan hoitoalalta ja näin ollen työhistoriani on ensimmäisen kymmenen työvuoden ajalta ambulanssista sekä jälkemmin lasten syntymien jälkeen vanhuspuolelta. Sanomattakin lienee selvää, että oman alankin töitä riittäisi.

Leipominen, ruoka ja viinit ovat olleet intohimoni jo reilut kymmenisen vuotta. Vapaa-aikani käytänkin mieluusti näiden asioiden parissa. Viime vuodet olen leiponut ja aktiivisesti itseopiskellut leipomisen saloja.

Pitkäaikainen haaveeni on ollut saada rakkaasta harrastuksestani työ itselleni. Syksyllä 2015 oli vihdoin aika uskaltaa toteuttaa unelmani ja aloitin suunnittelemaan elintarvikehuoneiston rakennuttamista ja yrityksen perustamista.
Nyt toukokuussa 2016 rakentaminen on jo hyvällä mallilla, harjakaiset on vietetty ja kohta pääsen viettämään elintarviketilan avajaisia. Toiminimen perustin loppuvuodesta 2015.

3 kommenttia:

 1. Onnea uudelle yritykselle! Ihanista kakuista olemme nauttineet jo vuosia.

  VastaaPoista
 2. Tosi hienoja kakkuja! Mitä näillä on hintaa esimerkiksi sillä valkoisella hääkakulla, jossa oli kolme kerrosta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos :)
   Julkaisen hinnaston täällä blogissa muutaman viikon sisällä. Kakkujen hintahaarukka on ollut 20-700€. Tuollaiset kerros hääkakut tulen hinnoittelemään väkimäärä mukaan, 5-8€/henkilö. Niihin tulee sisältymään haluttaessa maistelukakku ja kuljetus sekä kakun viimeistely hääpaikalla.

   Poista