keskiviikko 3. helmikuuta 2016
Valkosuklaa-pannacotan ohje
Pannacotta on jälkiruoka, mihin ei kyllästy koskaan :) Se on helppo valmistaa ja siitä voi tehdä lukuisia eri versioita. Yksi omista suosikeistani on valkosuklaapannacotta, joka on koristeltu tuoreilla marjoilla.
Valkosuklaapannacotta (4 annosta)
2 liivatelehteä
5dl kuohukermaa
130g valkosuklaata
vanilijatanko
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Kaada kerma ja halkaistu vaniliatanko kattilaan, kuumenna kiehuvaksi. Purista liivatteista vesi pois ja lisää joukkoon. Ota kattila liedeltä pois ja sulata joukkoon paloiteltu valkosuklaa. Sekoita tasaiseksi. Poista vanilijatangot ja anna jäähtyä hetki välillä sekoitellen.
Kaada tarjoiluastioihin ja anna hyytyä kylmässä noin neljä tuntia. Koristele haluamallasi tavalla.
Yllä keväinen ananas-passion versio pannacotasta.
Koska kaikki mini kokoiset jälkiruuat ja leivokset ovat aina suosiossani, tässä minikokoisia pannacottia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Näyttää niin hyvältä! Ja niin kauniit koristelut.
VastaaPoistaEn ole koskaan tehnyt pannacottaa.Tuolla sinun ohjeella voisin kokeilla.
Hyvää keskiviikkoa sinulle!
Kiitos piristävästä kommentista. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, on niin vaivaton tehdä ja maku kuitenkin herkullinen :)
Poista