maanantai 1. elokuuta 2016

Elintarviketilalle luvat


En ole ehtinyt päivittämään elintarviketilan kuulumisia aikoihin, mutta nyt on hyvä hetki kertoa niistä, sillä viime viikolla kävi terveystarkastaja. Hän hyväksyi elintarviketilan käyttöön. Alunperin käynnin tarkoitus oli olla neuvontakäynti myyntilupien saamiseksi, mutta se muuttuikin varsinaiseksi tarkastuskäynniksi tilan ollessa käytännössä valmis. Olen pelännyt terveystarkastajan käyntiä, sillä usein kuulee pelottelua, ettei lupia saa millään. Perehdyin ennen rakennuksen aloittamista kunnolla lupavaatimuksiin, eikä suurempia ongelmia näin ollen tullut vastaan.
Lupaviranomaisilta olen saanut informatiivista ja hyvää palvelua sekä neuvoja tilan raketamiseen. Ennakkoluuloistani huolimatta terveystarkastaja osoittautui oikein asialliseksi ja mukavaksi ihmiseksi, eikä tulta syökseväksi lohikäärmeeksi, johon olin varautunut.
Pieniä huomautuksia ja puutoksia tilassa tosin oli, kuten esimerkiksi siivoustilan viimeistely ja tiskipöytien sekä hellan yläpuolellä olevan seinän kaakelointi tai muu suojaus. Osasin varautua näihin puutteisiin ja ne ovat jo hoitumassa :)Kuvassa ensimmäiset virallisen elintarvikeluvan kanssa asiakkaille lähteneet kakut odottavat paketointia. 
Hinnaston ja tilausohjeet julkaisin täällä blogissani pian, siihen asti kakkuja voi kysellä soittamalla 0407768631 tai sähköpostitse kakkuvaltakunta@gmail.com.

2 kommenttia:

  1. Oi, hienoa kuulla että olet jo noin pitkällä oman unelmaprojektisi kanssa! Tsemppiä vielä loppumetreille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon. On kyllä helpotus, kun tila vihdoin alkaa olla valmis :)

      Poista