tiistai 19. tammikuuta 2016

Nutella kuppikakkujen ohje


Nutella kuppikakkujen resepti (12 isoa kuppikakkua)

3 kananmunaa
2,5dl sokeria
100g sulatettua voita
3/4dl maitoa
4dl vehnäjauhoja
1,5tl leivinjauhetta
2dl nutella pähkinälevitettä

Kuorrutus
Vaniljatuorejuustoa
Paahdettuja ja suolattuja pistaasipähkinöitä 

Sulata voi. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Kaada sekaan jäähtynyt voisula. Yhdistä kuivat aineet. Lisää taikinaan parissa erässä maidon kanssa. Lopuksi lisää Nutella pähkinälevite ja sekoita tasaiseksi.
Laita muffinsipellin koloihin vuoat ja kaada taikina niihin. Paista 200 asteessa noin  20 minuuttia.
Jäähdytä hyvin. Koristele halutessasi vaniljatuorejuustolla ja paahdetulla ja suolatulla pistaasipähkinä murskalla.


Kuorrutuksen kulutus riippuu pursotustyylistä. Tälläisiä reilusti pursotettuja kuppikakkuja tuli 200g tuorejuustoa kuusi kpl. 

Osallistun tällä kuppikakku reseptillä myös Serkusten suklaaunelma -blogin  hauskaan pähkinähaasteeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti