lauantai 29. lokakuuta 2016

Macaronskakkuja


Macaronskakusta, jonka ohjeen jokunen aika sitten julkaisin tuli samalla suosittu tilauskakku. Tämän kakun mauksi toivottiin suklaata monessa eri muodossa sekä vadelmaa raikastamaan makua.
Kakun sisällä on maito- ja tummasuklaamoussea, molemmista löytyy seasta myös suklaarouhetta. Moussekerrosten alle on levitetty ohut kerros vadelmatahnaa. Kakun reunat ja päällinen on vaahdotettua valkosuklaaganachea. Valumat ovat tummaasuklaata.



Kakkua koristaa kasa macaroneja ja vadelmia. Makuina niissä on valko- ja tummaasuklaata.



Samalla viikolla valmistin jo toistamiseen tämän laku- vadelmakakun. Molemmat kakut ovat pienehköjä, mitoitus näissä oli noin kymmenelle hengelle. Laku-vadelmakakun ohjeen löydät täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti