torstai 21. heinäkuuta 2016

Marja-valkosuklaaakakkuja


Kesällä on paljon toivottu kakkuja, joita koristavat tuoreet marjat. Yllä on mustikka-valkosuklaakakku. Kakkupohjana on gluteeniton sokerikakkupohja. Kakun täytteinä on mustikkahilloketta sekä valkosuklaamoussea valkosuklaarouheella.
 

Tämä kakku on tehty samoin kuin yllä oleva mustikkakakku. Mustikoiden tilalle on vain vaihdettu vadelmat. Molemmat marjat sopivat näihin valkosuklaakakkuihin loistavasti. Kakun reunat ja pursotukset ovat kermavaahtoa, joka on osittain värjätty pastaväreillä. Valumat kakuissa ovat valkosuklaata. Koristeena tuoreet marjat toimivat loistavasti.

1 kommentti:

  1. Kuola valuen katselen näitä sinun upeita kakkuja, kertakaikkisen ihanan näköisiä ja varmaan myös todella hyvän makuisiakin. :D

    VastaaPoista