sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Unelmien toteuttaminen


Vihdoinkin monen vuoden pohdinnan jälkeen on tullut aika toteuttaa yksi unelmistani ja tehdä kakkujen leipomisesta itselleni päätoiminen työ. Kevään 2016 aikana omaan pihaani Askolan Monninkylään on rakentumassa elintarvikehuone, joka täyttää terveystarkastajan asettamat vaatimukset elintarvikkeiden myynnille. Asiaa on tullut useampi vuosi pyöriteltyä mielessä ja selvitetty vaatimuksia, miten kakkuja ja leivonnaisia saisi oikein virallisesti myydä. Olen tullut siihen tulokseen, että ainoa järkevä ratkaisu omalla kohdallani on rakennuttaa kokonaan toinen erillinen tila; elintarvikehuone. Blogissani seurataan tiiviisti elintarvikehuoneen rakentamista ja siihen liittyvää mielenkiintoista byrokratiaviidakkoa, unohtamatta tietenkään pääaihetta eli kakkujen leipomista ja kakkukuvien jakamista. Tervetuloa mukaan seuraamaan matkaani yrittäjäksi!

Löydät minut instagramista nimellä: kakkuvaltakunta sekä facebookista: www.facebook.com/kakkuvaltakunta

 Kuvassa lahjakakku, jonka täytteenä kinuskimousse, johon upotettu vadelmia.

3 kommenttia:

 1. On sinulla kyllä hieno blogi ja aivan mahtavan näköisiä kakkuja ja leipomuksia! �� Pidän peukkuja uuden yrityksen aloittamisessa ja ennen kaikkea unelman toteuttamisessa. Itselläni on kans haaveissa joskus laittaa oma putiikki pystyyn ja tehdä itselle rakasta hommaa omin ehdoin. �� Tsemppiä! ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Päivittelen tänne blogiin aina välillä miten elintarvikehuoneen rakennus edistyy, nyt valitettavasti hetkeen ei tapahdu mitään kun tuo talvi saapui tänne etelä-suomeenkin. Toivottavasti kevät saapuu aikaisin tänä vuonna niin pääsen toteuttamaan haavettani :)

   Poista
  2. Kiitos :) Päivittelen tänne blogiin aina välillä miten elintarvikehuoneen rakennus edistyy, nyt valitettavasti hetkeen ei tapahdu mitään kun tuo talvi saapui tänne etelä-suomeenkin. Toivottavasti kevät saapuu aikaisin tänä vuonna niin pääsen toteuttamaan haavettani :)

   Poista