maanantai 17. huhtikuuta 2017
Pääsiäinen jatkuu
Minulla on ollut pitkään mielessä ajatus minidonitsikakusta. Sen kokeilemiseen ja toteuttamiseen tarjoutui hyvä tilaisuus tyttäreni 7-vuotissynttäreillä. Juhlia vietettiin pääsiäisviikonloppuna, joten kakussa näkyy hieman myös pääsiäinen. Kakun makuina on mangoa ja valkosuklaata. Mitoitukseltaan kakku on noin 35-40 hengelle. Kakku sekä donitsit ovat gluteenittomia.
Donitsien makuina on mansikkaa, sitruunaa ja ihana sokerikuorrute, josta onkin tullut yksi oma suosikkini :)
Pääsiäisteemalla on toteutettu myös tämä hyydykekakku, jonka makuina on vadelmaa ja mangoa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti