tiistai 29. maaliskuuta 2016

Pääsiäinen 2016


Tässä vielä pääsiäiseksi tehtyjä kakkuja. Nämä ihanuudet nautimme perheen kesken jälkiruoaksi pääsiäisaterian päälle. Kuvassa persikka-rahka kääretorttu. Omaan pääsiäiseeni on kuulunut aina rahkaisat jälkiruoat ja usein myös persikka. Tässä yhdistyvät sopivasti molemmat. Koristelustakin sai pienellä vaivalla pääsiäiseen ja kevääseen sopivan.


Pursotuksen olen tehnyt isolla ruusutyllällä. Koristeeksi tuli myös sitruunamacaroneja, sitruunankuorta, nektariinin palasia ja päälle olen valuttanut sitruunatahnaa.


Pääsiäisen pyhinä oli myös sopivasti aikaa testailla jotain uuttakin. Tällä kertaa testaukseen pääsi uusimmasta Glorian ruoka & viini -lehdestä turkkilaisesta jogurtista tehty juustokakku passionkiisselillä. Tätä voin ehdottomasti suositella testattavaksi. Turkkilainen jogurtti ja hunaja toivat tähän uunissa paistettuun juustokakkuun uutta sävyä ja passion kiisseli oli ihanan piristävä lisä tämän kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti