perjantai 15. tammikuuta 2016

Mustikkaherkkuja


Viime kesän mahtavan mustikkasadon ansiosta olen leiponut mustikasta pitkin syksyä ja talvea  kaikenlaisia herkkuja. Kuvassa on yksi suosikeistani. Täytteenä kakussa on itse tehtyä mustikkahilloa ja hieman happamaksi jätettyä rahkaa.


Kakun päällinen on Satin Ice -sokerimassaa. Koristeena on sokeroituja mustikanvarpuja ja pensasmustikoita. Mustikoiden sokerointi hieman epäilytti, koska kakku tarjoiltiin vasta seuraavana päivänä. Mustikat kuitenkin kestivät hyvin, eivätkä värjänneet kakun valkoista pintaa.


Tässä yllä mustikka-valkosuklaa leivoksia. Nämä makeat pikkuherkut sopivat hyvin juhlien tarjottavaksi.

3 kommenttia:

  1. Ihana kakku! Nuo sokeroidut mustikat ovat kauniita!

    VastaaPoista
  2. Ihanat nuo sokeroidut mustikat! :) Kaunis kakku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, nuo sokeroidut mustikat kestivät myös yllättävän hyvin :)

      Poista