perjantai 22. tammikuuta 2016

Lastenkakkuja
Itselläni on kaksi suloista tytärtä, joten lastenkakkujen leipominen on vuosien varrella tullut hyvin tutuksi. Omien ja myös tuttujen lastenjuhliin on tullut paljon leivottua erillaisia kakkuja. Yllä viime aikojen suosikki Minionkakku, täytteenä tietysti banaania ja rahkaa.


Tämä vadelma-valkosuklaakakku on vanhemman tyttäreni syntymäpäiville. Kakussa lapsi pääsi itse painamaan valkosuklaisen kädenjäljen kakkuun. Kakku sopii mainiosti myös isän- ja äitienpäivien juhlintaan. Kädenjälki-idea on alunperin Kinuskikissan ensimmäisestä kirjasta, reseptin olen kehittänyt itse.


Kakku, joka sopii mainiosti koululaiselle.


Jalkopallokakku, kuviot näyttävät helpoilta, mutta ainakin itselleni tuotti paljon päänvaivaa saada ne sopimaan kakkuun :)


Kissa-aiheista kakkua on toivottu paljon, kuvassa yksi niistä.


Karkkikakku on ainakin omien lapsieni suosiossa.Sisällä on myös "oikeaa" kakkua, eikä pelkkiä karkkeja.Pääsiäiskakku lasten mieleen, koristeet olen muotoillut sokerimassasta.
 

Autonmallinen kakku on ollut suosittu, etenkin pienempien poikien synttäreille.
 

Valkosuklainen hyydykekakku, koristeet ovat värjättyä valkosuklaata ja ranta keksi murskaa.
 

Hevoskakut ovat myös meidän perheessä kovassa suosiossa.
 

Legopalikoilla koristeltu kakku, koristeet ovat siis tietenkin myös syötäviä :)

2 kommenttia:

  1. Olipas pikkuisille monta mieluista kakkua. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksi. Tykkään lukea kaikkia erilaisia blogeja. Ois kiva jos tulisit kylään Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja vierailusta, tulen vastavierailulle kyllä blogiisi :)

      Poista