lauantai 8. lokakuuta 2016

Paistettuja juustokakkuja


Paistetut juustokakut ovat täysin oma kakkulajinsa, kerrankin pääsin tekemään niitä tilauksesta. Olen jo aiemmin tainnut mainita, että nämä eivät välttämättä ulkonäöllä pärjää koristeellisille kakuille, mutta maku on täysin omaa luokkaansa.
llä kertaa tein pienehköjä kakkuja. Kuvan kakku on mitoitettu noin kymmenelle hengelle.



Kakku päätyi pienen pojan syntymäpäiville ja toiveena olikin enemmän poikamainen kakku. Koristelu näissä juustokakuissa on joskus haastavaa, sillä useimmat koristeet sulavat kakun pintaan. Näin ollen suosin koristelussa usein tuoreita marjoja ja vastaavia. Tähän kakkuun yritin valita enemmän sinisävyisiä marjoja kuin punaisia.



Toinen viikonlopun juustokakuista on enemmän torttu tyylisesti tehty. Se on huomattavasti matalampi kuin normaalikakku ja sisus on kiinteämpää, mitä yleensä juustokakuissa. Tämä minitorttu on mitoitettu kuudelle - kahdeksalle henkilölle.



Nämä kakut on leivottu tavallisesta tuorejuustosta, mutta paistetuista juustokakuista löydät ricottajuustokakun ohjeen täältä ja paistetun omenajuustokakun ohjeen täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti