perjantai 26. helmikuuta 2016

Kakku simpukoiden seuraksi


Tämä viikko on kulunut hiihtoloman merkeissä, joten ihan joka päivä en ole ehtinyt leipomaan. Siskoni on tänään kutsuttu ihanan kuulosiin simpukka & kuohuviini -juhliin, joten tein hänelle sinne viemisiksi tällaisen kermaruusukkeilla koristellun täytekakun.


Alkuperäinen suunnitelmani oli päällystää kakku perinteisellä "läpinäkyvällä" pakastemarjahyydykkeellä, jollaista en ole itse asiassa vielä ikinä kokeillut. Ajatus kuitenkin lähti kehittymään ja päädyin tekemään kakun päälle marjahyydykkeen, jonne upotin ruusun terälehtiä ja pitihän sinne työntää yksi kokonainen ruusukin. Ruusun päällä on syötävää kimalletta.

Itse ajattelin lopputuloksen olevan melko järkyttävä, mutta siskoni ja eräs hänen kaverinsa kehuivat tätä kovin, joten päätin tehdä tästä kuitenkin blogipäivityksen, jota en kyllä ilman saamaani positiivista palautetta olisi tehnyt. No, makuja on monia :)


Vaikka ulkonäkö ei tässä olekkaan niin omaan mieleeni, uskon tämän kuitenkin maistuvan herkulliselta. Täytteinä nimittäin on: punaherukka-mustikkahilloketta, vanilja-mascarponekiisseliä sekä daimrouhetta. En tosin luvannut, että maut sopisivat yhteen simpukoiden ja kuohuviinin kanssa.

Itse aina mietin, millä perusteella kuvista tulee esimerkiksi Instagramissa suosittuja ja tämä onkin melkoinen mysteeri. Usein käy niin, että kuva, jonka ajattelen olevan ruma tai huono nouseekin suositummaksi, kuin omasta mielestäni hieno ja onnistunut kuva. Saa siis nähdä, miten tämän kakun kuvalle siellä käy.

Haave omasta kakkuyrityksestä on taas askelta lähempänä touteutumista, sillä sain juuri elintarvikehuoneelleni rakennusluvan, jippii. Kunhan lumi hieman sulaa ja maa on vähemmän routainen, niin rakentaminen voi alkaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti