sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Leivontabloggaajailta 2016Lauantaina vietettin leivontabloggaajailtaa. Sain kunnian olla kutsuvieraana tapahtumassa ja ilta olikin ihan mieletön. Teemana illassa oli candyland, joka näkyi hyvin koristeluissa ja tarjoiluissa. Tilaisuus pidettiin Helsingin Kulinaarisessa Instituutissa.
Tilaisuuden järjestivät Annin Uunissa, Dr Sugar ja Kakkukatri. Heille kaikille iso kiitos ihanasta illasta.
En tuntenut entuudestaan muita vieraita tai järjestäjiä, vaan pääsin mukaan uutena tulokkaana. Oli kivaa päästä tutustumaan moneen ihmiseen, joiden blogeja olen seurannut ja ihastellut.Illan aikana järjestettiin myös kakkukilpailu, joihin kakun olivat tehneet Pikku Murusia, Pullahiiri, Tekilas Bakery, Unelmaa leipomassa ja Kakkumonsteri. Kaikki kakut olivat todella upeita ja herkullisia.Suosikikseni valikoitui  tämä kakku, jonka oli tehnyt Pikku Murusia. Kaikki kilpailun kakut tosin olivat äärettömän maukkaita ja onnistuneita. Oma suosikkihetkeni oli kakkujen maistelu, sillä harvoin pääsen maistelemaan toisten leipomuksia.Illan alussa oli tarjolla maistuvia coctail-paloja.Tässä iltaan valmistautumista. Onnistuin löytämään teemaan sopivan karkkimekon :)

4 kommenttia:

 1. Ihanaa kun olit mukana! :) Kiva kun vielä kirjoitit tapahtumasta! Oli todella mukava tavata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli niin ihana ilta, että pakkohan siitä oli jotain kirjoittaa :) Kiitos vielä mukaan pääsystä ja mahtavasta illasta.

   Poista
 2. Oi ihanaa kun jaksoit kirjottaa tapahtumasta :) oli ihana nähdä livenä herkkujen merkeissä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mukavaa tosiaan tavata ja kiitos vielä ihanasta illasta :)

   Poista