lauantai 8. syyskuuta 2018

Rippikakut mustikalla ja vadelmalla


Eräisiin rippijuhliin tilattiin pinkin sävyiset valumakakut. Toiveena kakkuihin oli myös ristit sekä ruusuja ja selkeästi sai vaaleanpunainen/pinkki näkyä koristeluissa.


Toinen kakuista oli 20 hengen mustikka-valkosuklaakakku.


Vadelma-suolakinuskikakku oli 25 hengelle.

4 kommenttia:

  1. Hei! Kommentti ei nyt liity tähän reseptiin, mutta kirjoitan sen tähän, josta varmimmin sen löydät. Olen kovasti tykästynyt ricottajuustoon, koska se on kevyempää kuin tuorejuusto ja ihanan makuista. Aiemmin olen tehnyt juustokakkuja tavalliseen tuorejuustoon (Valio). Kuitenkin haluaisin korvata se ricottalla jatkossa. Toimiiko ricotta siis yhtä hyvin paistettavissa juustokakuissa kuin tuorejuusto, vai kärsiikö kakun rakenne/maku? Saisin lopputuloksena hieman kevyempää herkkua. Usein juustokakut ovat niin tuhteja. Kiitos sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, Itse olen tehnyt ricotasta juustokakkua aika samalla ohjeella kuin tavallistakin paistettua juustokakkua. Itselläni ainakin ricotasta onnistui hyvin ja oli myös super herkullista. Tietysti onnistumiseen varmasti hieman vaikuttaa minkä ohjeen mukaan teet, mutta kannattaa ainakin testata :)

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Kiitos kovasti! Annin Uunissa blogista löysin ohjeen nimeltä mehevä omenajuustokakku kauramurulla. Ajattelin ohjeeseen tulevan tuorejuuston korvata ricottalla. Tiedustelin asiaa myös häneltä, mutta hän ei osannut vastata onnistuuko. Käyhän kurkkaamassa ohjetta! Toivoisin onnistuvani.

    VastaaPoista