maanantai 26. helmikuuta 2018

Valkosuklaata ja vadelmaa


Tämän pikkuisen kakun sisältä löytyy ihanan tuhti suklaapohja. Täytteinä on raikas vadelmatahna ja makeaa valkosuklaamoussea, jonka seassa on vadelma-lakritsisuklaan paloja. Kakun kuorrute on tehty candymeltseistä. Koristeina on värjättyjä suklaapalloja, vadelmia ja suklaarouhetta.

2 kommenttia:

  1. Ihanat täytteet ja upea kakku, kuten aina ♥

    VastaaPoista
  2. Saanko udella että miten saat noista kakuista noin tasaisia? Itse kun teen esim. Irtopohjavuokaan kakun niin se nousee niin paljon keskeltä että siihen jää sellanen tötterö ja välillä sitten taas varsinkin yläosa reunoista kutistuu eli siis kakusta tulee ihan epäsymmetrinen.. olen yrittänyt mitata aineet tarkkaan ettei olisi jauhoja liikaa tai leivinjauhetta mutta ei ole auttanut..

    VastaaPoista