sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Ihanat orvokit

Kesällä on ihana käyttää kukkia kakkujen ja leivosten koristeina. Käytän useimmiten orvokkeja ja ruusuja, sillä niitä on helposti saatavina ja ne kestävät kakkujen päällä mielestäni parhaiten. Useat luonnonkukat nuukahtavat turhan nopeasti, vaikka kauniita ovatkin. Kukkien käytössä on tärkeää huomioida, että ne ovat myrkyttömiä ja näin ollen sopivat syötäviksi.


Tässä hyydykekakussa on makuina vadelmaa ja vaniljaa. Koristeina on vadelmia, minttua, orvokkeja ja suklaakakun muruja.


Näissä minikuppikakuissa makuina on limeä ja lakritsia. Koristeina toimivat taas orvokit ja minttu. 


Suklaa-mansikkaleivos on gluteeniton. Tämänkin koristeluun on päätynyt orvekkeja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti