perjantai 13. toukokuuta 2016

Äitienpäivä 2016


Äitienpäiväksi tilauksesta valmistui sydänkakku. Toiveena kakussa oli makuna hieman salmiakkia ja ulkonäöltään jotain sydänaiheista, muttei kuitenkaan liian hempeilevää.


Kakun mauksi tuli valkosuklaamoussea valkosuklaarouheella sekä mustikka-salmiakkihilloa. Koristelu kakussa on hieman kermakakkutyylinen. Kakun päällinen on  mustikka-salmiakkihilloa, jonka päällä on valkosuklaarouhetta sekä pensasmustikoita.


Itse vietän toista äitienpäivää ilman omaa äitiä. Siskoni kanssa ollaankin päätetty ottaa perinteeksi äitienpäivädrinkit kakun sijaan. Viime vuonna kokeilussa oli mojitot. Tänä vuonna testiin pääsi bellini, jota suosittelen lämpiminä kesäpäivinä kaikille. Ohje on niinkin yksinkertainen kuin että proseccokuohuviiniin sekoitetaan persikkasosetta. Kaupasta löytyy esimerkiksi Bonnen persikkasosetta, joka sopii tarkoitukseen mainiosti.

2 kommenttia: